Praktisch

Mutualiteit

Dieetbegeleiding wordt door sommige mutualiteiten een stukje terugbetaald maar elk ziekenfonds hanteerd daaromtrent andere regels. Check daarom zeker eens hun website om te zien waar jij recht op hebt. Moest u hier niets over terugvinden, heb ik hier ook een overzichtje van klaarliggen. 


Afzegging 

Het kan altijd eens gebeuren dat er iets tussenkomt en dat je niet naar onze afspraak kan komen. Dit is geen enkel probleem, laat enkel tijdig iets weten. Bel me of stuur mij minstens 24 uur op voorhand een berichtje zodat ik op de hoogte ben. Indien je te laat verwittigd ben ik genoodzaakt om de consultatie wel aan te rekenen aangezien ik mijn agenda op die moment ook niet meer kan herplannen. Ook waren er misschien mensen die heel graag jouw plekje hadden ingenomen die deze kans daardoor mislopen. Goede afspraken maken goede vrienden, alvast hartelijk dank voor het begrip! 


Agenda planning

Aan het einde van onze consultatie bekijken we samen wanneer we een vervolg consult kunnen vastleggen. Op die manier hebben we beiden een goed overzicht over onze agenda.